Bewoners Wageningen kampen al 3 weken met wateroverlast

Stankoverlast, wateroverlast en inconsistente vuilophaal. Hiermee krijgen de bewoners van Wageningen (Nickerie) vrijwel dagelijks te maken. Het is al 3 weken dat er niets wordt gedaan om de wateroverlast te verhelpen.

Eerder werd aan de bel getrokken dat de vuilophaaldienst niet optimaal verscheen. Thans zijn er nog steeds woonwijken waar het huisvuil niet opgehaald is. Met de zware regens is het een zeer onsmakelijke toestand, wat risico’s met zich mee kan brengen voor de gezondheid.

“Elk jaar worden wij geconfronteerd met wateroverlast. Normaliter wordt het in een week opgelost, maar nu zitten we al 3 weken ermee, en niemand die er wat aan doet”, aldus een bewoner van Wageningen. Op de overheid wordt een beroep gedaan om spoedig in te grijpen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: