Leo Brunswijk aangesteld als EBS-directielid

Leo Brunswijk, broer van vicepresident Ronnie Brunswijk, blijkt per 1 februari van dit jaar te zijn aangesteld als ‘teammember’ binnen de directie van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). 

Dit blijkt een document van de Raad van Commissarissen waarin het besluit is opgenomen dat goedkeuring is verleend om Leo Brunswijk aan te stellen als ‘teammember’ bij de directie van de NV EBS per 1 februari 2021). Het besluit is op 19 maart dit jaar genomen door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders,

Voorzover bekend is Leo Brunswijk ook president-commissaris bij Staatsolie en de EBS, maar ook lid van de Raad van Commissarissen bij de SLM en Havenbeheer en adviseur van zijn broer, vicepresident Ronnie Brunswijk.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: