In weekend 15, 16 en 17 mei 65 overtreders avondklok opgepakt

De politie, militairen en leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben in het weekend van zaterdag 15 tot en met maandagochtend 17 mei vijf uur 65 overtreders van de avondklok, waaronder 15 vrouwen, overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie, aldus bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 18 mei.

Er werden in totaal 11 voertuigen weggesleept van overtreders en automobilisten die op het moment van hun staandehouding geen geldig Surinaams rijbewijs konden tonen. 

De overgebrachte overtreders hadden geen valide reden waarom zij zich over straat bevonden. Zij kregen een bestuurlijke boete op het terrein van de Politie Academie opgelegd.

De 34-jarige automobilist A.M. en zijn passagier G.K. (39) werden in auto in de Bolletriestraat te Abrabroki staande gehouden. Gelet op het vreemd gedrag van de twee werd in opdracht van de Hulpofficier van Justitie een onderzoek door de politie in het voertuig ingesteld. Daarbij werden twee zip lock zakjes met witte substanties aangetroffen, dat naderhand Sukru bleek te zijn. De Sukru, met een totaalgewicht van 3.31 gram werd in beslag genomen.

Daarnaast werden 5 voertuigen van personen weggesleept die op het moment van hun staandehouding geen geldig Surinaams rijbewijs konden tonen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: