Hoofd en adjunct-inspecteur Onderwijs IVV laten zich vaccineren

Het hoofd Onderwijs van de Inspectie Verplegende en Verzorgende beroepen (IVV), Carol De Baas, heeft zich woensdag 12 mei laten vaccineren tegen het Coronavirus, zo meldt het ministerie van Volksgezondheid pas dinsdag 18 mei. 

Mevrouw De Baas zegt deze dag speciaal te hebben uitgekozen, omdat het de internationale Dag van de Verpleging was. Zij heeft zich laten vaccineren, omdat zij niet alleen zichzelf, maar ook anderen wil beschermen. De Baas hoopt dat zij door zichzelf te laten vaccineren het voorbeeld geeft aan anderen om dat ook te doen. 

Zij roept de samenleving en overige collega’s, die nog aan het twijfelen zijn, op om het prikje te nemen, omdat de Braziliaanse Manaus-variant veel erger is. 

‘Uit respect voor de zorgverleners die dag en nacht lange uren maken aan het bed van de zorgvragers, vragen wij de samenleving om zich te laten prikken. Covid is echt!”

De adjunct-inspecteur Onderwijs van het IVV, mevrouw Jolanda Ceder-Prijor, zei dat zichzelf en anderen te willen beschermen de achterliggende gedachte bij haar was om zich te laten vaccineren. ‘Zij heeft het proces bij het vaccineren vlot en pijnloos ervaren. Ook zij wil de samenleving aanmoedigen zich te laten vaccineren’, aldus het ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: