8 Covid-patiënten dinsdag overleden – 144 Covid positief geteste personen 

Acht Covid-19 patiënten zijn dinsdag aan het virus overleden. Het aantal doden bedraagt nu totaal 238, sinds het Coronavirus zijn intrede deed in het land, medio maart vorig jaar. Het is voor het eerst dat op een dag zoveel doden ten gevolge van het virus te betreuren zijn. De gezondheidsautoriteiten hebben vooralsnog geen informatie verstrekt naar aanleiding van het plotselinge opmerkelijk hoge aantal sterfgevallen binnen een etmaal.

Het aantal Covid-19 positief geteste personen bedraagt dinsdag 144, aldus het Covid-dashboard op de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten ‘s avonds, dat waren er zaterdag 121, zondag 122 en maandag 157. Er zijn dinsdag 411 tests uitgevoerd.

107 Patiënten zijn dinsdag genezen verklaard, dat waren er zondag 53. In Intensive Care Units liggen 28 patiënten, en 188 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

663 Positief geteste personen bevinden zich nu in isolatie.

Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 12.251.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: