Sasra Media en Sasra Music projecten

SASRA bestaat sinds 2011, het bedrijf Sasra Media vanaf 2015. Zij weten de gemeenschap steeds te entertainen met hun producties. AJ Sasra vertelde Dagblad Suriname dat het doel van Sasra Media is te zorgen voor entertainment voor de samenleving, maar daarnaast de audiovisuele vlak van Suriname te helpen tillen naar een hoger niveau. Er zijn verschillende projecten die nu gaande zijn. Zij werken voorlopig met interne artiesten. Sasra Media heeft dit jaar aantal Surinaamse talenten aangetekend. Ze hebben zeker ook gesprekken lopen met enkele artiesten buiten Sasra. Toetsenist Devin Beats is steeds betrokken bij projecten en is een producer van Sasra Music. Devin Beats is intussen 16 jaar muzikaal actief als toetsenist en 10 jaar als zanger. Daarnaast heeft hij zijn passie omgetoverd in zijn dagelijks werk en ziet hij zichzelf grote uitdagingen aangaan in de nabije toekomst.

Een recent productie van Sasra Media is een mashup genaamd Mama 2021. Het is een mashup geworden met covers van Bollywood songs die heel speciaal bestemd zijn voor alle moeders. Ook na Moederdag is de videoclip met de Surinaamse talenten  Wolf, Raveen Khoesial, Tigri Sasra, Devin en AJ Sasra te bekijken via YouTube. Het idee om het tot een mashup te maken komt van hun sponsor Flex Phones. Het muzikale gedeelte is gedaan door Devin Beats en video opname door Sasra Media.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: