Romario Panka over zingende boodschap Opmaat

Romario Panka zet zijn zingende boodschappen voort in de muziekscene in combinatie met 1 of 2 instrumenten. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Roberto ‘GBoss’ Banel, oprichter van WeDemBoss Music. Romario Panka doet inmiddels al 4 jaar zingende boodschappen. Hij heeft gekozen voor de naam zingende boodschap Opmaat want, er spelen ook twee bandleden mee die onderdeel uitmaken van KaskawinaFormatie Opmaat. Het gaat om de leden Clarance Samuel (skratjiman) en Jayson Mettendaf (kotiman). Zodoende voor deze naam om zijn band te vertegenwoordigen en tegelijkertijd ook de leden te laten weten dat hij aan hun denkt. Hij heeft als doelstelling met zingende boodschap Opmaat  om toch nog tot aan huis voor muziek te zorgen. Hierbij is er toch nog een feestelijke sfeer en kan men toch even dansen. Mocht het zijn dat mensen dit concept willen boeken, blijft dit mogelijk. De focus zal wel vooruit zijn op KaskawinaFormatie Opmaat, zodat we de verloren tijd kunnen inhalen aldus Panka in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: