Cocktail The Band introduceert hun nieuwe voorzanger AJ Dhanai

Cocktail The Band heeft middels een videoclip hun nieuwe voorzanger AJ Dhanai geïntroduceerd. Na een succesvolle Suriname-tour in maart 2020 en verplichte quarantaine heeft AJ Dhanai het besluit genomen om samen met muziekgroep ‘Cocktail The Band’ (onder management van Beta Kalpoe) een doorstart te maken. Met deze eerste release proberen de mannen van Cocktail The Band een breder publiek aan te spreken, zowel in het binnen- als buitenland. Ze hebben een format gecreëerd dat als leidraad moet dienen voor andere videoclips die zij nog zullen uitbrengen. Het is de bedoeling om harten te raken en het oog van de kijkers op YouTube en andere media te boeien. De videoclip is daarom als short-movie opgenomen, genaamd ‘Stalkers Intention’. Tijdens deze videoclip neemt AJ Dhanai de kijker mee in zijn (fictieve)verhaal. Er komt gauw een vervolg van ‘Raja ko Rani’.

Deze muziekgroep uit Amsterdam bestaat uit een divers team van muzikanten, met ieder zijn eigen inbreng. Zo is de productie van het nummer in handen van muzikaal leider Jermaine Kalpoe,  Jerrestudio, is de track door JimJamstudios, Jimmy Makhaisingh gemixt en gemasterd en draagt Rinesh Ramgoelam, General Graphics zorg voor de visuals en het marketing-aspect omtrent releases in de scene. Het uiteindelijke doel is om een tour in Suriname, Trinidad & Tobago en New York te maken, zodat ook het publiek aan de andere kant van de oceaan live van hun muziek kan genieten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: