Priyanka Chopra: ‘Mijn lichaam is veranderd en ik moet me mentaal aanpassen’

Wereldwijd icoon Priyanka Chopra Jonas raakte aan de praat over een veelheid van dingen terwijl ze een nieuw drankje zat te promoten waar zij het gezicht van is. De actrice werd onder andere ook gevraagd naar de recente cover van de Britse Vogue van de populaire zangeres Billie Eilish, die veel buzz heeft gecreëerd, met dank aan de ‘blonde’ nieuwe avatar van Eilish.

“Ze was ongelofelijk, zo mooi. (Het was gewoon) Billie die zichzelf was, in haar glorie. Dat is wat de mensen aanspreekt, denk ik, dat ze haar beste zelf is en ze zag er geweldig uit,” gutste Priyanka terwijl ze complimenten gaf aan de jonge presteerder.

In een ander nieuw interview met Yahoo liet Priyanka Chopra ook haar licht schijnen over lichaamspositiviteit en vertelde ze hoe ze zich aanpast aan haar voortdurend veranderende lichaam. “Mijn lichaam is veranderd naarmate ik ouder werd, net als ieders lichaam, en ik heb me ook mentaal moeten aanpassen met, OK, dit is hoe het er nu uitziet, dit is hoe ik er nu uitzie, het is in orde, en zorgen voor mijn lichaam van nu en niet mijn lichaam van 10 of 20-jaar geleden ,” zei de acteur.

Priyanka voegde eraan toe dat zelfvertrouwen in haar eigen lijf de sleutel is: “Ik probeer mezelf eraan te herinneren dat ik geliefd ben en dat ik me van binnenuit goed voel. Ik voel me zelfverzekerd als ik een kamer binnenloop en ik probeer mezelf eraan te herinneren dat dat niets met mijn lichaam te maken heeft.”

Op het werk front, heeft Priyanka Chopra Jonas meerdere projecten in de planning voor release, waaronder de Amazon Prime-serie Citadel, het romantische drama Text For You en de langverwachte actioner The Matrix 4.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: