Anupam Kher over de inspanningen van de overheid temidden van de pandemie

Volgens Anupam Kher is het belangrijk de overheid verantwoordelijk te houden voor wat er gebeurt in het land sinds de tweede COVID golf. Volgens hem is de kritieke vanuit de gemeenschap in vele gevallen terecht.  De acteur wees erop dat er veel meer belangrijke zaken aan de orde zijn dan het imago van een regering.

Volgens hem heeft de overheid steken laten vallen voor wat de gezondheidszorg betreft en wordt er politiek bedreven met de situatie. Dit terwijl mensen voor allerlei problemen zijn komen te staan. “Hoe troost je iemand die een geliefde kwijtgeraakt is vanwege het tekort aan zuurstof of andere medische faciliteiten? Het is onmogelijk. Maar het leven stopt daar niet.… Ik raakte een vriend kwijt aan corona, maar doe nog steeds mijn werk”.

De acteur is begonnen met Project Heal India om ondersteuning te bieden aan mensen die zeer getroffen zijn door de pandemie en is daarbij verschillende samenwerkingen aangegaan met specialisten. Samen hebben zij medische apparatuur, waaronder zuurstofconcentratoren en beademingstoestellen, naar verschillende ziekenhuizen in steden als Mumbai, Kanpur, Delhi, Pune en Ghazipur gezonden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: