Release Salman Khan’s Radhe doet ZEE5 servers crashen

De gekte rondom een Salman Khan-film beperkt zich niet tot de kassa’s van de bioscoopzalen. De fans van de ‘bhai’ zijn net zo opgewonden voor de release van zijn nieuwste actie entertainer Radhe: Your Most Wanted Bhai op het digitale platform. Op donderdag 13 mei crashten de servers van het streamingplatform ZEE5 toen velen zich haastten om de regie van Prabhu Deva te streamen.

ZEE5 Premium heeft op sociale media laten weten dat ze aan hun systeem werken en het probleem zullen oplossen. Ze bedankten ook de fans van Khan voor hun immense liefde. “Dank u voor de ongekende liefde, zal snel terug zijn,” las de tweet. De servers crashten rond het middaguur toen meer dan 1,25 miljoen mensen probeerden in te loggen op ZEE5. Ze werden later hersteld.

Radhe is de eerste Bollywood megafilm die op meerdere media tegelijk wordt uitgebracht. In het buitenland is de film al in de bioscoop te zien en in India is hij beschikbaar op ZEE5’s pay per view platform ZeePlex. Hij is ook te bekijken via DTH-diensten, waaronder Dish TV, D2H, Tata Sky en Airtel Digital TV.

Salman Khan sprak eerder over geld mislopen aan de kassa met Radhe. “We zullen geld mislopen aan de kassa met Radhe. De reden waarom we deze film uitbrengen is voor de fans. Ik wil niet dat ze naar een theater gaan om naar mij te kijken. Ik wil niet dat Salman Khan ke fans ko coronavirus hogaya ya unhone faila diya. Ik ben blij dat Zee ook bereid was om samen met ons de verliezen op te vangen,” zei hij.

Naast Khan schitteren Disha Patani, Randeep Hooda en Jackie Shroff in de hoofdrollen in Radhe. De film krijgt gemengde reacties van het publiek. Terwijl het voor sommigen een adempauze is in deze grimmige tijden, hebben sommigen de film tijdverspilling genoemd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: