Man (24) aangehouden voor zware mishandeling en poging tot doodslag

De recherche van Paramaribo heeft op woensdag 12 mei de 24-jarige M.A. aangehouden voor zware mishandeling en poging tot doodslag aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte heeft in april een man steekverwondingen toegebracht met een scherp voorwerp voor een supermarkt. Het politiebericht vermeldt geen locatie. 

Onderzoek wees uit, dat het slachtoffer de ex-vriend van Mikoimi’s zus is. Het koppel kreeg op een bepaald moment ruzie met elkaar, waarbij de zus mishandeld werd door de man.

Toen M.A. hier lucht van kreeg, ging hij de ex-vriend om rekenschap vragen. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen en op een om moment haalde A. een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij de ex-vriend neer stak. Vervolgens sloeg M.A. op de vlucht en dook onder.

Het slachtoffer was ter verpleging in een ziekeninrichting opgenomen voor medische behandeling. Hij is inmiddels ontslagen. 

De verdachte meldde zich op 12 mei bij de politie waarna hij meteen werd aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de man in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: