Man valt vele jaren vrouwelijke buurtbewoners lastig met tonen geslachtsdeel

Medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname hebben dinsdag 12 mei de 42-jarige M.P. aangehouden. De man wordt ervan verdacht al enkele jaren vrouwelijke buurtbewoners en vrouwen en meisjes die toevallig in dat woongebied waren lastig te vallen door zijn geslachtsdeel uit zijn broek tevoorschijn te halen. Zijn slachtoffers waren vooral meisjes en jonge vrouwen. 

Een buurvrouw die tot vervelens toe slachtoffer was van dit gedrag van M.P. heeft twee weken geleden aangifte tegen de man gedaan op het politiebureau Nieuwe Haven, aldus het Korps Politie zondagavond 16 mei. Niet vermeld wordt in welke buurt een en ander plaatsvond.

De aangeefster verklaarde bij de politie, dat zij zich niet veilig voelt in haar omgeving en ook niet in haar woning. Wanneer zij in haar keuken bezig is klimt P. op een stoel in zijn huis om haar zijn geslachtsdeel te tonen De vrouw ging hierop verandering brengen in haar keuken om zo te voorkomen dat zij zichtbaar was voor de man. Maar, vervolgens klom toen P. in een boom waar hij doorging met zijn seksuele handeling. De buurtbewoners boden toen een petitie aan bij de politie tegen de man.

Met behulp van camerabeelden en andere uitgewerkte informatie ging de politie ertoe over M.P. aan te houden voor schending van de eerbaarheid. Marciano geeft toe dat hij vaak zijn geslachtsdeel toonde aan vrouwen en meisjes.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de man hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: