Bruidsopmaak/ Make-up en hairupdo in Covid-19 tijd

Shiromanie Ramsukul-Chotoe van salon Befabulous vertelt

Shiromanie Ramsukul-Chotoe is ondanks de Covid-19 situatie heel actief bezig in de Beauty branche. In gesprek met Dagblad Suriname geeft de eigenares van Befabulous het volgende mee. Bij haar is men terecht voor verfbehandelingen, pedicuren waxbehandelingen en make-up en hairupdo diensten. In normale omstandigheden (voor de komst van Covid-19) waren er veel meer boekingen, omdat er toen geen sprake was van lockdown of total lockdown. Met de komst van Covid-19 zijn er huwelijken in het klein en veel eerder, zodoende moet Shiromanie soms al zes uur in de ochtend op locatie zijn, momenteel kan ze dan ook maar 1 boeking voor de ochtend nemen. Vele huwelijken worden ook verschoven naar volgend jaar of gebeurd als “onder onsje” met in achtneming van alle protocollen. Er is een toename van klanten die komen voor make-up om vervolgens een photoshoot te doen, dit bijvoorbeeld in verband met verjaardagen. Overigens vermoed de eigenares van het salon ook dat men juist nu voor behandelingen komt omdat andere sociale verplichtingen zijn weggevallen. Heel veel mensen zeggen dat ze zichzelf wel een verf behandeling of voetbehandeling gunnen en dat ze die nodig hebben om zich op te laden.

Zij is nu 33 jaar en zit sinds haar 17de in de Beauty branche. Shiromanie Ramsukul-Chotoe heeft haar ervaring en kennis opgedaan bij bekende make-up zaak Glow NV. Hierbij is zij zeker 8 jaren op een professionele manier begeleid. Vervolgens ging zij met ondersteuning van haar man over tot oprichting van haar eigen salon genaamd Befabulous. In haar make-up case zitten merken zoals Mac cosmetics, Milani cosmetics, Bodyography, Prestige, Maybeline, Moira cosmetics. Ze houd van make-up lijnen  die vol pigment zitten en die  vooral longlasting zijn. “Een goede voorbereiding is het halve werk voor een stralend gezicht op je trouwdag. Kies voor een vakbekwame visagist. Elk visagist heeft zijn of haar eigen stijl van werken, laat dan wel goed weten wat je wel en niet wilt. Jij moet immers prettig voelen bij je make-up en hairupdo. Bij onzekerheid vraag naar een proef make-up, zo leren jullie elkaar ook beter kennen en is de samenwerking natuurlijk aangenamer. De kracht van een goede visagist is het creëren van een uiterlijk waarbij je kunt zijn wie je bent maar dan in een prachtige uitvoering”, aldus Shiromanie in gesprek met de krant.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: