Surinaamse ontwerper Cynthia Read en haar producten

De Surinaamse ontwerper Cynthia Read is heel actief bezig met verkoop van producten die zij zelf heeft ontworpen. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Cynthia Read. Sinds zij op de muloschool zat is zij bezig met ontwerpen, maken van sieraden. Zij begon met het maken van sieraden van kralen en is overgestapt naar Stainless steel omdat zij geen sieraden set van haar smaak kon vinden in Suriname. De bedoeling was ook niet om zo groot te gaan. Zij ontwerpt niet alleen sieraden maar ging ook richting makeup. Ze ging een tijdje terug namelijk lipgloss van verschillende merken laten halen en door verkopen. Maar gezien de prijs is zij over gegaan tot het maken van haar eigen lipstick. Tenslotte ervaart zij het heel goed om zo actief bezig te zijn midden onze samenleving. De producten van het merk CYREAD zijn veel gevraagd en dit is te merken aan de berichten op sociale media, reacties van personen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: