Bromfietser (55) komt ten val en overlijdt in AZP aan verwondingen

De 55-jarige bromfietser Sarwankumar Soekhan is. nadat hij met zijn bromfiets ten val was gekomen afgelopen vrijdag op de kruising van de Welgedacht C- en de Esperanceweg, overleden op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, zo meldt het Korps Politie Suriname zondagmiddag 16 mei.

De politie van het bureau Santo Boma deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer met verwondingen op het wegdek aangetroffen. Onderzoek wees uit, dat Soekhan kort voor het ongeval over de Esperanceweg reed, vanuit de richting van de Mohamed R. Pierkhanweg en ging richting de Welgedacht C weg. 

Door tot nog toe onbekende redenen viel de bromfietser nabij de Welgedacht C weg van zijn bromfiets en belandde op het wegdek van de kruising. Met een ambulance werd de man afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het AZP, waar hij kort na aankomst overleed. 

Het lichaam van Soekhan werd na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek naar dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden van de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: