Zo’n jaar voortvluchtige verdachte van woninginbraken opgepakt

Leden van de Recherche van Regio Midden, bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo, hebben in de eerste week van mei op een adres aan de Commissaris Weythingweg ter hoogte van de Kameelbrug de 25–jarige voortvluchtige verdachte van woninginbraken K.K. aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname zondagmiddag 16 mei.

K.K. wist zo’n jaar uit handen van de politie te blijven. Na verkregen informatie werd de man gesignaleerd aan de Commissaris Weythingweg. Bij diverse woninginbraken zou hij geldbedragen, sieraden en andere goederen hebben gestolen, die nog niet zijn achterhaald door de politie.

K.K. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De Recherche van regio Midden is belast met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: