Sonu Sood reageert op Harbhajan Singh’s tweet

Harbhajan Singh heeft via Twitter hulp gezocht voor een levensreddende injectie voor een patiënt in Karnataka die in kritieke toestand verkeert als gevolg van een infectie met het coronavirus.

Acteur Sonu Sood blijft zijn steentje bijdragen temidden van de coronavirus pandemie. Hij is op zijn tenen gaan staan om mensen te helpen ziekenhuisbedden, zuurstofflessen en medicijnen te vinden. Toen de Indiase cricketer Harbhajan Singh onlangs een verzoek indiende voor medicijnen in Bangalore, was Sood er snel bij om hulp te bieden.

Harbhajan vroeg dinsdag via Twitter om hulp bij het verkrijgen van een levensreddende injectie voor een patiënt in Karnataka die kritiek was door een coronavirusinfectie. Sonu antwoordde snel en verzekerde Harbhajan dat hij het medicijn zal bezorgen. Sonu tweette: “Bhaji…Zal worden bezorgd.”

Ontroerd door Sonu Sood’s snelle reactie, antwoordde Harbhajan Singh: “Dank je mijn broer…moge god je zegenen met meer kracht.”

Ongeveer een week geleden, hielp Sonu Sood cricketer Suresh Raina die een zuurstoffles wilde voor een Covid positief familielid. De acteur, die samen met zijn team uit Mumbai de Sonu Sood foundation runt, was er snel bij om de batsman te helpen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: