Sushmita Sen en Zoya Akhtar treuren om Covid-19 doden

Sushmita Sen sprak over de veerkracht van de menselijke geest nu India te maken heeft met de verwoestende tweede golf van de coronavirus pandemie. De acteur postte een foto van zichzelf op zondag en schreef een eerbetoon voor de frontliniewerkers. Ze rouwde ook om mensen die hun leven verloren aan Covid-19. “Mijn hart gaat uit naar mensen die vechten voor een enkele adem… rouwen om het verlies van dierbaren… worstelen om de kost te verdienen… de benarde situatie van dagloners… al onze covid strijders zowel medische & vrijwilligers die onvermoeibaar vechten tegen hulpeloosheid,” schreef ze.

Later op de dag postte Zoya Akhtar ook een ontroerend couplet, waarin ze hulde bracht aan de verloren zielen. In een reactie op de voortdurende woede tegen het falen van de regering om de Covid-19 golf aan te pakken, postte Zoya een dia met de tekst: “Ze is weg werd me verteld, dood door wurging kijk dichterbij, je zult de sporen zien. Ze is niet de enige is mij verteld seriemoordenaar op de vlucht, kijk beter, dat zijn geen vreugdevuren in de parken.”

Zoya schreef erbij: “Voor de overledenen. Rust in vrede. Jullie zullen nooit vergeten worden♥️.”

Mini Mathur postte een foto op Instagram om haar volgers te vragen naar hun welzijn. “Gaat het goed met jullie? Hou vol. Wijd elke dag een paar uur aan het helpen van de minder bedeelden en vind alsjeblieft ook tijd om voor jezelf te zorgen en de angst die je ervaart aan te pakken. Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. Maar we zullen er doorheen komen,” schreef Mathur bij haar bericht.

Nu India probeert de Covid-19 pandemie te bestrijden, zijn veel acteurs naar voren gekomen om hun hulp te bieden. Acteurs zoals Alia Bhatt, Bhumi Pednekar, Dia Mirza en anderen benadrukken de behoeften van de mensen die vechten tegen Covid-19 en de hulpbronnen. Deepika Padukone had gesproken over geestelijke gezondheid met een bericht dat luidde: “Terwijl miljoenen van ons (ik en mijn familie inbegrepen) ernaar streven om overeind te blijven, laten we niet vergeten dat ons emotionele welzijn in deze huidige crisis, net zo belangrijk is!” Priyanka Chopra, aan de andere kant, moedigde haar Hollywood-collega’s en volgers op sociale media aan om bij te dragen aan het inzamelen van geld voor India.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: