Echtpaar Panchu-Etwaroe gehuldigd voor hun diamanten huwelijk

Het echtpaar Panch-Etwaroe uit het district Nickerie is gehuldigd voor hun 60 jaar huwelijk. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van het Burger Informatie Centrum NIckerie. Het koppel trad op 7 mei 1961 in het huwelijk. Uit dit huwelijk zijn geboren 10 kinderen, waarvan 6 zonen en 4 dochters. Het echtpaar heeft 9 kleinkinderen en 11 achterkleinkinderen. Echtgenote Etwaroe is altijd huisvrouw geweest en had de zorg van de kinderen op zich. Haar echtgenoot heeft gewerkt bij verschillende bedrijven, zoals de SML Wageningen en slagerij Imami. Verder heeft hij jaren aan landbouw gedaan. Het huwelijk van dit echtpaar was een gearrangeerd huwelijk. Het recept voor een geslaagd huwelijk is volgens hun verdraagzaamheid, liefde, communicatie en acceptatie van elkaars tekortkomingen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: