Prabhaas Kali over zijn nieuwste videoclip

Cover van het nummer ‘Teri Umeed’

De Surinaamse artiest Prabhaas Kali lanceert vandaag (vrijdag14 mei) zijn nieuwste videoclip. Het geheel is een project van Sikander Bechoe Events. In de videoclip is de zanger te bewonderen met Sasha Singh, een bekend gezicht op TikTok. Verder heeft de 4-jarige Pranali Kali een belangrijke rol in de videoclip. Prabhaas Kali is heel enthousiast en geeft aan bewust te zijn van het feit dat heel veel muziekliefhebbers erop wachten dat hij liederen uitbrengt. ‘Teri Umeed’ is origineel een nummer uit de film Deewana uit het jaar 1992 en gezongen door de populaire Indiase zangers Kumar Sanu en Sadhana Sargam. Het is zijn tweede initiatief in samenwerking met Sikander Bechoe Events nadat het Valentijn release ‘Aur Is Dil Mein Kya Rakhha Hai’ een grote hit is geworden. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: