Randhir Kapoor niet langer opgenomen in ICU

Veteraan acteur Randhir Kapoor, die in een ziekenhuis wordt behandeld voor COVID-19, zei zondag dat hij uit de Intensive Care Unit (ICU) is gehaald.

De 74-jarige acteur werd opgenomen in het Kokilaben Dhirubhai Ambani Ziekenhuis nadat hij eerder positief testte op het nieuwe coronavirus.

“Het gaat veel beter met me. Ik lag een dag op de ICU en toen hebben ze me eruit gehaald omdat ik geen ademnood had of zuurstof nodig had. Ik had een hoge temperatuur. Het gaat nu beter,” vertelde Randhir Kapoor aan PTI.

De acteur liet weten dat hij binnenkort ontslagen zal worden.

“Ik sta te popelen om eruit te komen. Mijn kinderen zeiden dat ik naar het ziekenhuis moest gaan (gezien het COVID-19 scenario),” voegde hij eraan toe.

Randhir Kapoor, die de oudste zoon is van acteur-filmmaker Raj Kapoor, verloor zijn jongere broers Rishi Kapoor (67) en Rajiv Kapoor (58), binnen een tijdsspanne van een jaar.

Na als kind te hebben gewerkt in de films Shree 420 en Do Ustad uit de jaren ’50, trad Randhir Kapoor op als hoofdrolspeler in zijn eigen regiedebuut Kal Aaj Aur Kal in 1971.

Hij speelde ook in films als Jeet, Jawani Diwani, Lafange, Raampur Ka Lakshman, Haath Ki Safai, en andere.

Later regisseerde hij nog twee films – Dharam Karam, met vader Raj Kapoor, Rekha, Dara Singh en de film “Henna” die in 1991 een kaskraker werd, met Rishi Kapoor in de hoofdrol.

Naast zijn steun aan Henna, heeft Randhir Kapoor ook films als Prem Granth en Aa Ab Laut Chalen geproduceerd, wat toevallig ook de laatste film was onder de familiale vlag van R K Films.

Zijn recente optredens op het witte doek omvatten Housefull, Housefull 2, en Super Nani.

Randhir Kapoor trouwde met actrice Babita, maar zij zijn nu gescheiden. Het koppel heeft twee dochters – Karisma Kapoor en Kareena Kapoor Khan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: