Ramadan-pakketten project Lionsclub Parwani voortgezet

Lionsclub Parwani heeft ook dit jaar in de maand Ramadan een sociaal project gedaan. 60 pakketten zijn donderdag 6 mei verdeeld. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van de president van Lionsclub Parwani, Rezah Amirkhan. Lionsclub Parwani had een beroep gedaan op de samenleving en er is gehoor aan gegeven. Met ondersteuning van alle donateurs is het Ramadan project uitgevoerd. De club start maandag 10 mei met haar Parwani daklozen project in verband met Ramadan. Hierbij zullen daklozen voorzien worden van een maaltijd met een frisdrank en water. Eveneens zal aan daklozen een mondmasker aangeboden worden voor preventie tegen Covid-19. Voor beëindiging van de maand Ramadan zal de club nog enkele sociale instellingen gedenken met een pakket. Een speciale dank namens Lionsclub Parwani aan alle sponsoren van dit project, alle bedrijven en persoonlijke donateurs.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: