Neelam Matadin brengt nieuwe videoclip ‘Dil De Diya Hai’ uit

De Surinaamse zangeres Neelam Matadin heeft haar nieuwste videoclip uitgebracht met als titel ‘Dil De Diya Hai’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Het is een cover van het lied Dil De Diya Hai uit de film Masti.

“Het is best een uitdaging geweest, omdat het een nummer op level is. Dus ik moest het een aantal keren opnemen voordat ik op het resultaat kwam. Voor de storyline van het clipje wilde ik out of the box gaan. Eenvoudig en tegelijk ook extreem. Vandaar dat men ziet in de clip dat ik een glas gooi en dat het breekt, ook huilend ben ik te zien”, aldus de zangeres in gesprek met Dagblad Suriname.

Ze koos voor het voor het nummer ‘Dil De Diya Hai’, omdat het een heel mooi en bekend nummer is. Velen houden van het nummer, maar de lokale artiesten hebben het lang niet gecovered. Vandaar dat Neelam besloot om het te doen. Het muzikale gedeelte is gedaan door Sunny Rambali, de scriptwriting is gedaan door Neelam Matadin en de opname van de videoclip door Sallo. Ten behoeve van een geschikte locatie voor haar videoclip is Neelam een samenwerking aangegaan met Empire Appartements Paramaribo en N.V Golach Enterprises

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: