Bizar: Echtscheiding, omdat hij haar carrière niet serieus zou nemen

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke stap. Hierbij besluit een koppel officieel om samen met elkaar door het leven te gaan. Maar, als het leven niet goed gaat kan het koppel ook gaan scheiden. Een ware bizarre aanvraag voor echtscheiding is het volgende geweest. Een vrouw ging scheiden, omdat haar man haar carrière niet serieus zou nemen.  Een rechter is gaan scheiden van haar man, omdat hij haar carrière als een hobby beschouwde. “Mijn eerste echtgenoot is een aardige, aardige man geweest, maar hij beschouwde mijn werk altijd als een hobby en er kwam een ​​tijd dat ik daar een hekel aan had dus de zaak gesloten”, zei ze in gesprek met  media. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname dergelijke bizarre gebeurtenissen aan te kaarten.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: