Musicband THE BOMB staat gereed met album ‘Bombalert’

Album met 15 videoclips

De muziekformatie The Bomb uit Nederland staat gereed met zijn nieuw album genaamd ‘Bombalert’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie.  ‘Bombalert’ wordt tegelijk met videoclips van de vijftien songs gelanceerd. The Bomb is de eerste muziekformatie die een album met 15 videoclips tegelijkertijd uitbrengt. Divano en Steven Kedar van THE BOMB hebben ook gewerkt aan dit project. De hindipop zangeres Ashley Esmee, bekend van de ‘Karaili Ke Chokha Medley’, levert ook een bijdrage aan het album.

“Songs uitbrengen tegenwoordig zonder beeldmateriaal is niet langer interessant. Het tijdperk van cd is voorbij. YouTube en video’s is het heden en de toekomst. De luisteraar is veranderd in de kijker. En de kijker moet je wat te bieden hebben. Het was een enorme uitdaging. ik ben blij dat alle leden hun medewerking hebben verleend. We hebben op onze beste dag drie clips opgenomen op drie verschillende locaties. Dat is alleen mogelijk als de voorbereiding en focus optimaal is. Alle songs zijn covers in een eigen en uniek jasje gestoken”, aldus manager Kalyan Kedar in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: