St. Haathi Club Wanica deelt 160 voedselpakketten uit

In verband met Moederdag heeft de Stichting Haathi Club Wanica donderdag 6 mei 160 voedselpakketten uitgedeeld onder de 7 ressorten van het district Wanica, en 4 ressorten van Paramaribo. 

Onder de uitgenodigde gasten waren aanwezig de directeur Politieke – en Beleids-aangelegenheden op het Kabinet van de President, drs. Arunkoemar Hardien, het VHP-Assembleelid Reshma Mangre, de districtscommissaris van Wanica Noord-West Suraksha Sital-Hirasingh en van Saramacca Sherin Bansie-Durga, districtsraadsleden en ressortraadvoorzitters van diverse ressorten. 

Tevens hebben de aanwezige hoogwaardigheidsbekleders ook pakketten mogen ontvangen om moeders blij te maken. Dit project is mede tot stand gekomen door Rattan Optique aan de Kankawastraat, aldus de stichting.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: