Prijs van cement verhoogd

De prijs van een pak cement van 40 kilo. is per gisteren van SRD 180 naar SRD 198 verhoogd. Dagblad Suriname kreeg deze bevestiging van de verkoopafdelingen van de cementfabrieken te weten BEM n.v., Rudisa Cement n.v. en Vabi n.v.

De verschillende bouwmaterialenzaken hebben de prijsverhoging onmiddellijk doorgevoerd. Bij sommige plekken wordt een pak cement zelfs al voor SRD 200 verkocht. Het is verwachtbaar, dat door deze prijsverhoging ook de prijzen van betonproducten zullen stijgen. De prijs van een 4” bouwsteen varieert nu tussen de SRD 10 en SRD 12,85.

Waar nog gebouwd wordt zullen de bouwkosten met deze prijsverhoging nog verder de lucht in schieten. Bouwplannen voor een woning zullen voor velen nog voorlopig plannen blijven.

SS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: