Nieuwste productie van muziekformatie Tres Navy

Tweede single getiteld “In the morning”

De muziekformatie Tres Navy heeft zijn nieuwste single getiteld “In the morning” uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Vorig jaar december is hun eerste single genaamd Only One uitgebracht. Deze single heeft het heel goed gedaan op de diverse radiostations in Suriname. Nu is de tweede single “In the morning” gelanceerd met een bijbehorende videoclip.

Tres Navy bestaat uit twee broers, met als artiestennamen Rowsu en Jimmy, die hun roots in Suriname hebben liggen. De omgevingscode, postcode, waar zij wonen eindigt op een 3, en daarmee wilden ze iets doen, omdat een grote grondlegger uit de Nederlandse hiphop industrie van dezelfde plek komt, namelijk ‘Osdorp Pose’.  Ze zijn toen gaan nadenken hoe ze die 3 op een bepaalde manier konden gebruiken zodat het tof zou gaan klinken, zo kwamen ze bij het Spaans uit, (TRES). Die 3 slaat ook op het feit, dat ze met 3 broers zijn, de derde, Nivon, doet veel achter de schermen, dus het paste perfect. De naam Navy gebruiken ze om de brotherly connection (broederliefde) te benadrukken. Zelfde Navy als van de Navy seals waar brotherhood ook heel erg belangrijk is, dat geldt ook voor hun. De muziek heeft hun als broers nog dichterbij elkaar gebracht dan dat ze al waren.

De muziekformatie is geselecteerd voor Popronde 2021. Uit ruim 650 talenten werd een selectie gemaakt van 101 acts, waaronder Tres Navy.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: