Bryan B Bijlhout over Moederdag Livestream en meer

Bryan B Bijlhout kennen wij allemaal uit de Surinaamse muziekwereld. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de Nederlandse zanger van Surinaamse afkomst. Op Moederdag zal hij samen met de artiesten Ingrid Simons en Dennis Haverlag heel speciaal voor alle moeders optredens, dit zal te volgen zijn middels een Livestream.

In gesprek met Dagblad Suriname zei de populaire zanger het volgende. “Ik was voor het laatst 2 jaren geleden voor een CD-opname met Nisha Madaran in Suriname. De livestream op 9 mei is voor een ieder te volgen. Zoals gewoonlijk geniet ik elk jaar van Moederdag. Al moet ik het al 12 jaar zonder moeder doen. Maar mijn liefde voor de moeders is nooit minder geworden, Ik heb er mee leren leven. Vorig jaar stond er een show gepland, maar met de komst van Covid-19 werd alles geannuleerd. Dus positief denken, dan misschien volgend jaar wel (2022) tot dan Keep Me In Your Heart. Alvast een mooie en gezonde Moederdag toegewenst en hopelijk tot gauw. Mama mi é warderi yu. Lobi En Odiiii”, aldus Bryan B Bijlhout.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: