Moederdag project van The Boss Promotions & KRS Royal

Samenwerking tussen Pravesh Mathoera en Akaash Chotoe

De Surinaamse zangers Pravesh Mathoera en Akaash Chotoe zijn een samenwerking aangegaan voor het Moederdag-project van The Boss Promotions & KRS Royal. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Dit project is een ode aan alle moeders in verband met aankomende Moederdag.

Akaash Chotoe zei in gesprek met Dagblad Suriname: “De samenwerking is een leuke ervaring geweest, collega Pravesh is een fantastische zanger en ik mocht enkele dingen leren van hem. Ook een bijzondere dank aan The Boss Promotions. De organisatie heeft mij aangeboden voor deze samenwerking om in verband met Moederdag het project te lanceren. En gezien ook mijn situatie, het heengaan van mijn moeder, vond ik het een bijzondere manier om mijn moeder als het ware een tribute te geven”, aldus de zanger.

Pravesh Mathoera liet weten: “De productie ‘Maa’ is een mix geworden van de originele songs ‘Maa To Hai Maa’ en ‘Teri Ungli Pakad Ke Chala’. Het muzikale gedeelte is gedaan door Shoenmoen Wagid Hossian, de videoclip is in elkaar gezet in Napster Pro Studio. Het is een videoclip met lyrics en visuals en is op woensdag 5 mei uitgebracht”

Aan alle muziekliefhebbers, veel luisterplezier en alvast een fijne Moederdag aan alle moeders.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!