Ayushmann Khurrana, Tahira Kashyap doneren aan Maharashtra CM relief fund:

Ayushmann Khurrana deelde woensdag dat hij en zijn vrouw Tahira Kashyap hun bijdrage hebben geleverd aan het hulpfonds van de Maharashtra Chief Minister in een poging om de strijd tegen Covid-19 te steunen. De acteur bedankte mensen voor het naar voren treden ‘om zoveel mogelijk voor elkaar te doen’.

De Article 15-acteur deelde hoe de huidige tijden ons hebben geleerd om solidair met elkaar te zijn. “We zitten sinds vorig jaar in het oog van de storm. Deze pandemie heeft onze harten gebroken, ons pijn en lijden laten doorstaan als nooit tevoren, ons laten zien hoe solidariteit met elkaar ons deze humanitaire crisis kan doen doorstaan,” schreef hij eraan toevoegend dat de pandemie ons opnieuw heeft gevraagd ‘om standvastigheid, veerkracht en wederzijdse steun te tonen’.

De acteur bedankte verder de mensen die actief middelen en pleidooien hebben verspreid op sociale media en daarbuiten. “Mensen, in heel India, zijn naar voren gestapt om zo veel mogelijk voor elkaar te doen en Tahira en ik danken elk individu dat ons heeft geïnspireerd om meer te doen. “

Ayushmann Khurrana deelde verder dat terwijl ze constant hun steentje hebben bijgedragen, het tijd was om samen te komen als een gemeenschap en voor elkaar te zorgen. “We hebben voortdurend ons steentje bijgedragen om zoveel mogelijk mensen te helpen en hebben nu bijgedragen aan het noodfonds van de Maharashtra Chief Minister in dit uur van nood. Dit is het moment waarop we als gemeenschap moeten samenkomen en voor elkaar moeten zorgen. De mensen hebben zoveel mogelijk hulp nodig en we kunnen allemaal proberen ons steentje bij te dragen als we dat nodig achten.

Voor Ayushmann en Tahira had Akshay Kumar Rs 1 crore gedoneerd aan de Gautam Gambhir Foundation. Afgezien van financiële hulp, hebben veel beroemdheden zoals Tapsee Pannu, Sonu Sood, Bhumi Pednekar, Alia Bhatt zich aangesloten bij de online Covid strijdkrachten en ondersteunen zij gemeenschappen en individuen om patiënten te helpen aan ziekenhuisbedden, medicijnen, plasma en zuurstof in het hele land.

error: Kopiëren mag niet!