Rahul Bose vol lof over KKR’s Pat Cummins donatie van 50,000 Amerikaanse dollars

Nadat de Australische cricketer en IPL-speler Pat Cummins onlangs aankondigde dat hij 50.000 dollar heeft gedoneerd aan het PM Cares Fund om India te helpen bij de bestrijding van de aanhoudende Covid-19-crisis, prees acteur en filmmaker Rahul Bose de sporter op sociale media.

Eerder, toen hij aankondigde dat hij een donatie had gedaan voor de aanschaf van zuurstof, deelde Pat in een lange post: “India is een land waar ik door de jaren heen veel van ben gaan houden en de mensen hier behoren tot de warmste en vriendelijkste die ik ooit heb ontmoet. Het doet me veel verdriet om te weten dat zo velen op dit moment zo veel te lijden hebben.”

De Australische cricketer ging ook in op de controverse over het houden van IPL-wedstrijden op zo’n kwetsbaar moment in het land en schreef verder: “Er is hier nogal wat discussie geweest over de vraag of het gepast is om de IPL door te laten gaan terwijl de  infectiecijfers zo hoog blijven. Ik heb vernomen dat de Indiase regering van mening is dat het spelen van de IPL terwijl de bevolking in een lockdown zit, elke dag een paar uur vreugde en respijt biedt in een anders moeilijke tijd voor het land. Als spelers zijn we bevoorrecht dat we een platform hebben dat ons in staat stelt miljoenen mensen te bereiken. Met dat aspect in gedachten heb ik een bijdrage geleverd aan het PM Cares Fund, specifiek om zuurstof te kopen voor de ziekenhuizen in India. Ik moedig mijn mede IPL spelers en iedereen die geraakt is door de passie en vrijgevigheid van India aan om een bijdrage te leveren. Ik zal het startschot geven met 50.000 dollar.”

“In tijden als deze is het makkelijk om je hulpeloos te voelen. Dat heb ik de laatste tijd zeker gevoeld. Maar ik hoop dat we door deze publieke oproep onze emoties kunnen kanaliseren richting actie die licht zal brengen in het leven van mensen. Ik weet dat mijn donatie niet veel voorstelt, maar ik hoop dat het voor iemand een verschil zal maken,” besloot Pat Cummins.

error: Kopiëren mag niet!