Rhea Chakraborty naar Hyderabad

Actrice Rhea Chakraborty is naar verluidt op zoek naar werk in Hyderabad. Ze keerde onlangs terug van Hyderabad naar Mumbai. “De vele gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben een enorme tol geëist van Rhea. Het heeft haar enorm veel moeite gekost om helemaal opnieuw te beginnen. Ze heeft op elke deur geklopt die ze kon, gevraagd om werk, geprobeerd om haar leven weer normaal te leiden,” zei een bron die aangaf dat aanbiedingen uit Bollywood schaars zijn.

De actrice moet haar volgende project nog bevestigen. “Dit zal geen gemakkelijke taak zijn voor Rhea, maar ze moet dit doen om verder te gaan en haar leven opnieuw te beginnen,” voegt de bron eraan toe. Rhea werd vorig jaar gearresteerd in een drugszaak in verband met de dood van acteur Sushant Singh Rajput. Daarvoor was ze het doelwit van een lang publiek en media proces na de dood van Sushant, met wie ze op dat moment aan het daten was.

De actrice, die na een lange radiostilte weer posts is gaan delen op sociale media, schreef: “Geef ons de kracht om deze storm te bestrijden , Geef ons de kracht om deze ellende te doorstaan. Geef ons uw zegeningen om te genezen. Jai Bajrangbali,” schreef ze.

De post komt nadat ze Covid-19 strijders en frontliniewerkers prees op Instagram. Op maandag deelde de acteur een Instagram verhaal dat luidde: “Dankbaar voor de Covid strijders (frontliniewerkers) die onze geliefde stad aan het redden zijn! #Heroes Be safe, be kind. Verenigd staan we. Liefde en kracht voor ons allemaal! Moge God ons zegenen.”

Haar laatste post kwam nadat ze een foto dropte met een hashtag die luidde: “Keeping the faith.” Op de foto las de acteur Rabindranath Tagore’s Gitanjali.

error: Kopiëren mag niet!