Amitabh Bachchan vol lof over debuut zoon Irrfan Khan

Amitabh Bachchan tweette maandag lovende woorden, steun en aanmoediging voor Anvita Dutt Guptan’s aankomende Netflix film Qala. Tripti Dimri, Babil Khan en Swastika Mukherjee spelen de hoofdrollen in deze film.

Senior Bachchan’s bericht luidde, “Anvita ji .. Wens je het allerbeste … ziet er anders uit … goed om ook het proces van het in elkaar zetten van de film te zien …” Big B deelde ook een korte clip van het maken van de film terwijl hij de schrijver-regisseur prees voor zijn laatste avontuur.

Interessant is dat Amitabh Bachchan heeft samengewerkt met de vader van Qala-acteur Babil Khan, wijlen Irrfan Khan in de geliefde Shoojit Sircar-regie Piku. De film markeert Babil’s debuut in de Hindi filmindustrie. De ster van de film, Tripti Dimri, was eerder te zien in Anvita Dutt’s regiedebuut, Bulbbul.

Qala wordt beschreven als een moeder-dochter liefdesverhaal. In een eerdere verklaring aan de media had Anvita gezegd: “Moeder-dochter relaties zijn heilig en vaak ingewikkeld. Qala is een prachtig, hartverscheurend verhaal over een dochter die hunkert naar de liefde van haar moeder. Ik ben verrukt om zulke ongelooflijke acteurs aan boord te hebben en kan niet wachten tot de wereld de film met Tripti, Babil en Swastika ontdekt. Het is altijd een genoegen om samen te werken met Clean Slate Filmz en Netflix, omdat zij geloven in het tot leven brengen van krachtige verhalen zoals Bulbbul, en nu Qala.”

error: Kopiëren mag niet!