Politie roept hulp samenleving in bij opsporing sinds 12 januari vermiste vrouw (33)

Het Korps Politie Suriname, de afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit, roept de hulp van de samenleving in bij de opsporing van de 33-jarige Merlin Maira Jedini. 

De vrouw is geboren op 11 februari 1988 te Paramaribo en is woonachtig aan de Gamalanstraat 05 in het district Wanica. Ze is op maandag 12 januari in de vroege ochtend van huis weggelopen en is sindsdien spoorloos.

Zij was op de dag van haar verdwijning gekleed in een grijze lange broek en een wit gestreepte blouse en had blauwe badslippers aan. Ze heeft een ‘dragon’ tatoeage op haar rechter bovenarm.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste vrouw wordt verzocht om contact te maken met de politie van het Ressort De Nieuwe Grond via de telefoonnummers 582055 of 582204, de Centrale Meldkamer via het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!