Miniastraat te Pontbuiten onbegaanbaar door zware regenval

Vele straten in buurten van Paramaribo zijn deze dagen praktisch onbegaanbaar geworden door de zware regenbuien. Niet alleen de regen is hiervan de oorzaak, maar ook achterstallig – en soms geen enkel – onderhoud. 

Een van die straten is de Miniastraat te Pontbuiten. Een bewoner stuurde Dagblad Suriname een paar foto’s om aandacht te vragen voor de actuele situatie waarin de straat verkeert.

De Miniastraat is een zijstraat van de Frederikhoopsweg. De bewoners zoeken hulp en willen dat hun straat wordt bezand.

Inmiddels heeft de regering dinsdag 27 april bekendgemaakt, na een spoed overleg, dat per direct SRD 100 miljoen gereserveerd is om de gevolgen van de wateroverlast op te kunnen vangen. Een ministerieel team onder leiding van de minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed, die tevens ad interim minister van Financiën is, zal zich buigen over dit landelijk wateroverlastprobleem. 

PK

error: Kopiëren mag niet!