Vierde online registratie voor Covid-19 steun

De regering roept maandag 26 april alle personen en bedrijven op, die door de Covid-19 pandemie getroffen zijn, om zich vanaf zaterdag 1 mei tot en met maandag 10 mei online te laten registreren om na screening in aanmerking te komen voor een financiële ondersteuning door de Surinaamse overheid. Dit meldt het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken.

Met de uitvoering van deze activiteit zijn belast de ministeries van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken en Financiën en Planning (Belastingdienst Suriname).

Deze registratie is bedoeld voor degenen die zich in februari, maart en april 2021 niet hebben geregistreerd. Personen die zich in februari , maart of april hebben geregistreerd, zijn gevrijwaard van deze registratie. Degenen die zich in mei registreren, komen niet in aanmerking voor de Covid-steun over de maanden februari, maart en april, maar wel over de maand mei.

Aan de personen die zich in 2020  geregistreerd  hadden en zich in februari, maart of april 2021 niet hebben geregistreerd, wordt gevraagd om zich opnieuw te registreren tijdens deze nieuwe online registratie.

error: Kopiëren mag niet!