Politiebureau Munder tot nader order gesloten: agenten Covid positief getest

Het politiebureau te Munder is tot nader order gesloten. Dat meldt het Korps Politie Suriname maandag 26 april in een bekendmaking. Een aantal Covid-19 positief geteste agenten is in contact geweest met overige medewerkers binnen het politiebureau.

De politiearts heeft vervolgens besloten iedereen in quarantaine te plaatsen.

Wie in het verzorgingsgebied van het politiebureau Munder deze dagen hulp, assistentie, nodig heeft van de politie kan zich wenden tot de politie van het bureau te Geyersvlijt via de telefoonnummers 451677 of 453570 of via het bureau Centrum, 472466 of 868 5962, of via het Command Center, telefoonnummer 115.

Het korps benadrukt, dat de surveillances in het verzorgingsgebied Munder ‘onverkort’ worden voortgezet door andere politie-eenheden.

error: Kopiëren mag niet!