Priyanka Chopra Jonas doet launch Kabir Bedi’s autobiografie

Priyanka Chopra Jonas heeft de launch gedaan van Kabir Bedi’s autobiografie getiteld Stories I Must Tell: The Emotional Life of An Actor. Het boek werpt licht op het persoonlijke en professionele leven van Kabir Bedi, zijn bewogen relaties en zekere onderwerpen waarover nooit duidelijkheid was.

Tijdens de lancering hebben zowel Priyanka Chopra als Jonas zich aangesloten bij Kabir Bedi vanuit Londen op zijn social media profiel om het boek digitaal te lanceren. Tijdens de lancering bespraken de twee het boek en zijn onderwerpen, maar een interessant punt voor de lezers zijn de inzichten die Bedi geeft in zijn persoonlijke leven. In Stories I Must Tell: The Emotional Life of An Actor vertelt Bedi over zijn huwelijk met Protima en hoe de verbintenis meer angst dan vrijheid veroorzaakte, over de zelfmoord van zijn zoon Siddharth en natuurlijk over zijn relatie met Parveen Babi en hoe het media-proces hen beïnvloedde.

De publicatie van het boek, dat sinds 19 april in heel India zowel online als in boekenwinkels  te krijgen is, is gedaan door  Westland.

error: Kopiëren mag niet!