Roché Soehawan lanceert tweede tabla cover ‘Wakhra Swag’

De vraag naar tabla covers is groot

De Surinaamse muzikant Roché Soehawan heeft een tweede cover tabla cover uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Soehawan.  Hij bespeelt al 19 jaren de tabla. Daarnaast bespeelt hij ook de Bongo en de Doumbek.

“Hedendaags zijn wij muzikanten al bijkans meer dan 1.5 jaar helemaal op nul vanwege het feit dat wij helemaal niet kunnen musiceren. De entertainment sector is een van de sectoren die als eerst moest stoppen en als laatst weer zal beginnen. Om gemotiveerd te blijven en ook anderen te motiveren heb ik geprobeerd een tweede Tabla Cover te maken met de titel ‘Wakhra Swag’. Mijn eerste cover genaamd “A Sky Full Of Stars”, was geproduceerd aan het begin van de allereerste Covid lockdown. Na deze cover werd de vraag dus steeds groter om meer van zulke tabla covers te maken” aldus Roché in gesprek met Dagblad Suriname

De muzikant is actief geweest in de muziek scene met verschillende groepen waaronder het Indiaas Cultureel Centrum Suriname(ICC), De Alakondre Dron, the Big Note band, het Militair Kapel, ArtLab Suriname, Stichting De Nationale Volksmuziekschool Suriname, Elegance, Elegance plus en het Yaadgaar Orchestra waarvan hij nog steeds deel uit maakt. Als freelancer is hij ook bezig met andere muzikanten en muziekgroepen om meer muzikale ervaring te vergaren.Khoesiaal P

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: