Gouden huwelijk voor echtpaar Ramdajal-Kalidien

Op 17 april jongstleden herdacht het echtpaar Ramdajal–Kalidien het feit dat ze 50 jaar is getrouwd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Wanica Zuid-Oost. Districtscommissaris dhr. Mohamed S. Goelaman en bracht de felicitaties over. Aan het echtpaar werd een felicitatiekaart, een bloemstuk en ingelijste foto overhandigd

Echtgenoot Ramdajal Ramanand is geboren in het district Suriname op 11 juni 1953 (68 jaar) en komt uit een gezin van 9 kinderen waarvan hij het 2e kind is. Hij bezocht de Openbare GLO school te Tout Lui Faut Middenweg alwaar hij zijn getuigschrift behaalde. Zijn loopbaan startte hij bij houtzagerij Remac alwaar hij ongeveer 3 jaren gewerkt heeft. Daarna werkte hij ongeveer 5 jaren bij Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij N.V. Zijn loopbaan sloot hij af bij Vabi N.V alwaar hij 39 jaren werkte, tot aan zijn pensionering. Als hobby had hij voetballen.

Echtgenote Kalidien, Mahadei is geboren op 2 augustus 1954 (67 jaar) in het district Suriname. Zij komt uit een gezin van 8 kinderen waarvan zij het oudste kind is. Zij heeft de Openbare School te Mottonshoop bezocht, alwaar zij haar getuigschrift behaalde. Als echtgenote en moeder is zij altijd de motor van het gezin geweest.

Het echtpaar heeft Ramdajal hebben zelf voor elkaar gekozen. Hierna stapten zij in het huwelijksbootje op 17 april 1971. Ze zijn nog steeds onafscheidelijk. Uit dit huwelijk zijn er 5 kinderen geboren te weten 2 zonen en 3 dochters. Daarnaast zijn ze de trotse grootouders van 5 kleinkinderen.

Het echtpaar gaf aan dat al hun kinderen goed terecht zijn gekomen in de maatschappij en dat, dit één van de hoogtepunten is in hun leven. Huidige activiteiten die zij samen doen is het kweken van kippen voor eigen gebruik. Het echtpaar belijdt het hindoe geloof, daarnaast bezoeken zij op hoogtijdagen de Mandir. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: