Bizar: huwelijksaanzoek bij KFC

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke en heel grote stap. Maar daarvoor is een huwelijksaanzoek van belang. Dit gebeuren heeft zelfs CNN bereikt. Een man werd bespot omdat hij een aanzoek deed in KFC, maar het internet vond ze en bezorgde ze hun droomhuwelijk. Het Zuid-Afrikaanse echtpaar Hector Mkansi en Nonhlanhla Soldaat had hun droomhuwelijk op 31 december, precies op tijd voor het nieuwe jaar, nadat een video van hun voorstel in november viraal ging. Sinds de video in november door een Twitter-gebruiker is gepost, is de video meer dan 25.000 keer gedeeld met de hashtag #KFCProposal. Vreemdelingen en merken uit het hele land waren zo ontroerd door het voorstel dat ze het paar identificeerden en aanboden om te helpen bij het plannen van de grote dag. KFC Zuid-Afrika zorgde voor een weddingplanner en Uber en Audi boden aan om het stel te helpen met hun huwelijksreis.

“In 2011 begonnen onze families met lobola-onderhandelingen (bruidsschat) en in 2012 trouwden we in een kleine traditionele ceremonie, want dat was alles wat we ons op dat moment konden veroorloven. We hadden de ceremonie, maar ik wist dat dit niet was wat mijn vrouw en ik wilden”, zei Mkansi tegen CNN.

Hij zei dat hij niet blij was met de ring die zijn vrouw destijds kreeg, dus besloot hij nieuwe voor haar te kopen en haar te verrassen met een beter voorstel op haar favoriete plek om te eten namelijk KFC.

Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke Bizarre gebeurtenissen naar buiten te brengen.Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: