Juhi Chawla wil dat je vandaag aardig bent tegen iemand

De stijgende COVID-19 gevallen in het hele land hebben een diepe impact gehad op het moreel van de mensen. Een paar dagen geleden riep Juhi Chawla haar fans op om de keten te doorbreken door een dankbaarheidsketen te starten om positiviteit te verspreiden. “Mensen van Maharashtra, we zijn allemaal weer thuis om de ketting te doorbreken en dat zullen we zeker doen, als we onze zinnen erop zetten. Ik denk dat dit ook het moment is voor ons allemaal om dankbaar te zijn. Dus moeten we een nieuwe dankbaarheidsketen beginnen? #BreakTheChain #Gratitude #CovidPositivity,” had ze in haar vorige post geschreven.

In haar nieuwe post lijkt de actrice de gedachte door te zetten. “Ik ga vandaag mijn telefoon pakken & een paar telefoontjes plegen. Tegen wie ga jij vandaag aardig zijn? Ik lees jullie reacties Dus #StayatHome en #BreakTheChain #Gratitude #CovidPositivity ,” schreef ze in haar nieuwe post. Bekijk het hier:

De afgelopen jaren heeft de Darr-actrice zich sterk gemaakt voor duurzaam leven. Tijdens de lockdown vorig jaar, leerde ze tuinieren. Op het filmfront was ze het laatst te zien in de film Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga, met onder andere Anil Kapoor en Sonam K Ahuja in de hoofdrollen.

error: Kopiëren mag niet!