Deepika Padukone doet stap terug

Deepika Padukone is in 2019 benoemd tot voorzitter van Mumbai Academy of the Moving Image (MAMI). Ze verving filmmaker Kiran Rao. Nu heeft ze besloten op te stappen vanwege haar andere werkzaamheden. Deepika, die de ervaring ‘verrijkend’ noemde, verklaarde dat haar band met MAMI ‘een leven lang zal duren’.

Op maandag ging de acteur naar haar sociale media platforms om het nieuws te delen. “In het bestuur van MAMI zitten en als voorzitter fungeren is een zeer verrijkende ervaring geweest. Als artiest was het stimulerend om cinema en talent van over de hele wereld samen te brengen in Mumbai, mijn tweede thuis.”

Ik ben echter tot het besef gekomen dat ik met mijn huidige werkprogramma niet in staat zal zijn om MAMI de onverdeelde focus en aandacht te geven die het nodig heeft. Ik vertrek in de wetenschap dat MAMI in de best mogelijke handen is en dat mijn band met de academie een band is die een leven lang zal duren,” schreef ze.

Op MAMI 2019 maakte Deepika haar eerste optreden als voorzitter van het filmfestival.

Tijdens haar openingswoord zei ze: “Cinema heeft de kracht om ons minder eenzaam te maken als we dat zijn. In het tijdperk van digitale streaming en sociale media dat ons langzaam maar zeker isoleert, bindt de Mumbai Academy of Moving Images (MAMI) ons zonder grenzen, remmingen en bovenal zonder angst. Als een artieste die echt gelooft in de kracht van cinema, zeg ik dat we dit meer dan ooit nodig hebben.”

Op het werkfront zal Deepika te zien zijn in een speciale rol in Ranveer Singh’s 83. Ze is momenteel aan het filmen voor Shakun Batra’s titelloze project, met ook Ananya Pandey en Siddhant Chaturvedi in de hoofdrollen. Deepika kondigde ook de officiële Hindi-remake van The Intern aan, waarin ze zal spelen tegenover Amitabh Bachchan. De twee hadden eerder samengewerkt in Piku.

error: Kopiëren mag niet!