Inzittende (66) bij aanrijding op M.L. Kingweg betrokken auto overlijdt in AZP

De 66-jarige inzittende Orlando Wouter van een auto is afgelopen dinsdag overleden op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 15 april. De auto waarin hij zat was maandag betrokken bij een aanrijding op de Martin Luther Kingweg. 

Uit het onderzoek van de politie van het bureau Paranam is naar voren gekomen, dat automobilist R.B. (59), met inzittende Orlando Wouter, over de Martin Luther Kingweg reed. Zij kwamen vanuit de richting Paramaribo en reden in de richting van Paranam, terwijl de 37-jarige automobiliste S.A. met haar twee minderjarige kinderen vanuit de tegenovergestelde richting kwam.

Door tot nog toe onbekende reden kwam R.B. met zijn auto op de rijhelft van de tegenligger terecht met als gevolg een nagenoeg frontale aanrijding. Alle betrokkenen werden in ambulances overgebracht naar het AZP.

Zowel S.A. alsook een van haar kinderen hebben fracturen opgelopen; terwijl R.B. en Wouter klaagden over lichaamspijnen. De situatie van de heer Wouter was toch van dien aard dat hij op de afdeling Intensive Care van het AZP werd opgenomen waar hij de volgende dag overleed. Het lichaam van Orlando Wouter werd in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie. 

Het is vooralsnog niet duidelijk of R.B. in het bezit is van een geldig rijbewijs. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is inmiddels overgedragen aan de Verkeersunit van de Politie Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!