Akshay Kumar ontslagen uit ziekenhuis

Akshay Kumar, die op medisch advies in het ziekenhuis werd opgenomen nadat hij positief testte op Covid-19, is maandag naar huis teruggekeerd. Twinkle Khanna deelde het nieuws op haar Instagram-account. De schrijfster deelde een geanimeerde foto waarop zij en Akshay en Twinkle te zien waren en meldde dat “all iz well. “Veilig en gezond en goed om hem weer in de buurt te hebben,” schreef ze.

Vorige week schreef Twinkle Khanna over de onzekere tijden waarin de wereld leeft. Ze deelde een gedicht op Instagram dat luidde: “Een reeks van todays. Allemaal hetzelfde. Overgebleven regenwater in een kuil. De toekomst, een gehavende weg die zich uitstrekt zo ver als het oog kan zien. Wat kunnen we anders doen om het hart te verrukken dan papieren bootjes van het verleden over deze stilstaande plassen te laten drijven.”

Twinkle gaf ook commentaar op de weekendklok die in Maharashtra werd ingesteld na de Covid-19 golf in de stad. De acteur deelde een video vanaf een strand en schreef: “Het strand is naar de honden gegaan en zo ook onze weekends. Blijf veilig.”

Akshay testte eerder deze maand positief op het coronavirus. De acteur, die aan het filmen was voor Ram Setu, informeerde zijn fans als volgt: “Ik wil iedereen informeren dat ik eerder deze ochtend positief ben getest op COVID-19. In lijn met alle protocollen, heb ik mezelf onmiddellijk geïsoleerd. Ik ben in quarantaine en heb de nodige medische verzorging gezocht. Ik verzoek iedereen die met mij in contact is geweest, zich te laten testen en voorzichtig te zijn. Ik ben snel weer in actie.”

Hij voegde er ook aan toe dat hij uit voorzorg op medisch advies in het ziekenhuis was opgenomen. Direct nadat Akshay positief testte op het virus, zouden 45 crewleden op de set van Ram Setu ook positief getest zijn op het coronavirus.

De voorzitter van de Federation of Western India Cine Employees (FWICE), B N Tiwari, bevestigde het nieuws tegenover indianexpress.com. “Het is heel ongelukkig dat zoveel mensen in één keer positief zijn getest. Hoewel de meesten junior artiesten waren, zijn er ook een paar van Akshay Kumar’s team positief getest op COVID-19. Ze zijn allemaal in quarantaine geplaatst en hebben medische verzorging gekregen. Omdat Akshay ook in quarantaine zit, zijn de opnames vanaf nu opgeschort,” zei hij.

Ram Setu, geregisseerd door Abhishek Sharma, was in maart begonnen met opnamen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: