Tabassum genezen van COVID-19

Veteraan acteur-talkshow host Tabassum zal naar verwachting worden ontslagen uit het ziekenhuis in een dag of twee, omdat ze is hersteld van het coronavirus.

Hoshang Govil, haar zoon, bevestigde tegenover indianexpress.com dat zijn moeder acht-negen dagen geleden werd opgenomen in een ziekenhuis in de stad nadat ze positief werd getest op COVID-19. “Ze voelde zich niet goed en haar bloeddruk was een beetje hoog, dus hebben we haar laten testen op COVID-19 en het bleek dat ze positief was. Maar het was niet ernstig. Ze was asymptomatisch. Toch hebben we haar voor de zekerheid laten opnemen,” zei hij.

Govil voegde eraan toe dat de Tabassum Talkies ster maandag negatief getest werd “en waarschijnlijk vandaag of morgen ontslagen zal worden.” Tabassum’s zoon ging ook in op de speculaties over haar lijden aan Alzheimer. Een foto van een zwak uitziende Tabassum, samen met dit gerucht, heeft de ronde gedaan op sociale media.

“Ik walg ervan dat mensen haar foto kunnen verspreiden en een gerucht kunnen beginnen dat ze Alzheimer heeft. Dit is absoluut nep. Ze heeft geen hartkwaal, geen diabetes. Zodra ze terug is, zal ze een bericht voor haar fans vrijgeven,” zei Hoshang. De tweede golf van het coronavirus heeft veel film- en televisieberoemdheden getroffen. Acteurs zoals Akshay Kumar, Vicky Kaushal, Katrina Kaif, Bhumi Pednekar, Rupali Ganguly en Manav Gohil zijn in  de voorbije weken positief getest op COVID-19. De diagnose van veel van deze sterren heeft ook de opnames van hun respectieve projecten stilgelegd, aangezien zelfs crewleden op de sets het virus hebben opgelopen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: