Ritwik Bhowmik positief getest op COVID-19

Bandish Bandits acteur Ritwik Bhowmik is positief getest op het coronavirus, zo liet hij zondagochtend weten. De acteur liet via zijn Instagram-account weten dat hij zichzelf heeft geïsoleerd en momenteel in thuis quarantaine is.

Ritwik werd bekend door de muzikale serie van Amazon Prime Video waarin hij samen schitterde met onder andere Shreya Chaudhary, Rajesh Tailang en Sheeba Chaddha. De serie begon in augustus vorig jaar te streamen op het OTT-platform.

Ritwik Bhowmik, die de klassieke muzikant Radhe speelt in de show, kreeg overweldigende respons voor zijn personage in de serie. Later was de acteur te zien in een single getiteld “Qatra”, waarin hij het scherm deelde met Karishma Tanna. Hij was ook te zien in Papon’s liedje “Khidki” waarin hij schermruimte deelde met Ashnoor Kaur.

Eerder dit jaar ging het gerucht dat Ritwik en zijn Bandish Bandits co-acteur Shreya Chaudhary samen aan een project zouden werken toen de twee enkele foto’s van zichzelf deelden op Valentijnsdag. Zijn fans moeten echter nog wachten op de aankondiging van zijn volgende project. Ondertussen gaan de geruchten dat er binnenkort een tweede seizoen komt van Bandish Bandits, dat geregisseerd werd door Anand Tiwari.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: