Sanjay Sewram lanceert album ‘Wafa Meri Dil Ki’

Zoon van wijlen Ramnarain Sewram

De Surinaamse artiest Sanjay Sewram heeft zijn eerste eigen album uitgebracht. Dagblad Suriname sprak met de zanger. Hij is door Satish Jhinnoe benaderd om een album uit te brengen. De zanger vond het een goed idee en stemde toe. Sanjay Sewram is al 28 jaar actief in de muziekscene.  Het nummer ‘Wafa Meri Dil Ki’ is een keus van Jhinnoe en de zanger zelf vond het een prachtig nummer om het te zingen. Daarnaast heeft hij ook het nummer ‘A Laut Ke Aja Mere Meet’ opgedragen aan zijn vader. Een speciale dank gaat uit  aan alle sponsoren en de heer Satish.

Carière van Sanjay Sewram

Hij is in 1990 begonnen met zang. Hij nam deel aan het Tiener Scholieren Songfestival georganiseerd door Sargam Promotion. Sewram behaalde hierbij de 4e plaats. Vervolgens werd hij benaderd door zijn neef Charley Mokhamsing om deel te zijn van de formatie  Temptation. Na 1 jaar werd hij benaderd door Vidjai Sewnandan om te zingen in  The Melody Makers. Daarna heeft hij in The Royal Houseband gezongen. In 1994 werd hij benaderd door Ronny Chotoe om in Refresh te gaan zingen die vroeger Remix heette. Na 4 jaar nam hij een pauze. In 2001 werd hij opgeroepen door de heer Ruben Bhailal. In 2006 is hij samen met Refresh naar Nederland geweest voor een paar optredens. Tot 2007 is hij lid geweest van muziekformatie Refresh. Daarna is Sanjay met zijn vader, wijlen Ramnarain Sewram gaan zingen in de formatie Sweet Sangeet. Hierbij zong hij meer opgewekte songs. Andere leden van deze band waren, Ruben Gadjoe, Vidjai Sewnandan en manager was Siew Ramsukul. Verder heeft hij  met de Hospitalty Houseband opgetreden van de heer Rudy Ardjoen. Momenteel doet hij optredens met de S.M.C. Karaoke groep. De S.M.C. groep is ook naar Guyana geweest om op te treden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: